Let u jednom pravcu do Brisela

Prvi put putujem avionom i treba da se ukrcam na brod u Antverpenu u Belgiji. Zanima me koliko traje let do tamo s obzirom da moram na budem na brodu 07.08. Kada je najidealnije da poletim, a naravno da ne zakasnim? Pozdrav

ODGOVOR

Direktnih letova do Antverpena nema tako da je moja preporuka da letite do Brisela jer je on udaljen oko 100km od Antverpena. U tom slučaju bi bilo najbolje da krenete 06.08. Postoji let kompanije Air Serbia koji polazi u 08:05 i sleće u 10:25 u Brisel.

Obzirom da slećete u jutarnjim časovima imaćete više opcija alternativnih prevoza da na vreme stignete do željene destinacije. Cena karte za ovaj let iznosi 12.301 dinar, a kompletnu ponudu letova u jednom pravcu potražite na linku Beograd BEG Brisel BRU.

Plaćanje možete izvršiti Visa, Master ili American express kreditnom karticom na sajtu ii Visa deviznom. Pre rezervacije neophodno je da se registrujete i kao registrovani korisnik imaćete opciju plaćanja navedenim platnim karticama.

Ukoliko placanje vršite u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com

- Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Ako Vam budu potrebne dodatne informacije možete da nas kontaktirate na mail info@aerogaga.com ili putem Viber/Whatsapp aplikacija na broj 069 280 0290.
Naš Skype profil je aero.gaga

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Belgije.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u i bićete u toku sa svim aktuelnim promocijama.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA