Let za Belgiju

Zanimaju me svi letovi za Belgiju (Charleroi) u februaru

ODGOVOR

Tokom februara imate letove do Brisela svakog dana, pošto na relaciji Beograd-Brisel let obavlja veliki broj svetskih avio kompanija. Sve aviokompanije obavljaju ovaj let sa jednim ili više međusletanja, dok direktan let obavlja samo Air Serbia.

Cena avionske karte zavisi isključivo od dana putovanja i cene se međusobno mogu dosta razlikovati od dana do dana letenja. Zato vam preporučujem da na linku Jeftine avionske karte sami proverite cene za konkretne datume.

Cene koje vam se budu prikazale su konačne, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Povratna avio karta Beograd (BEG) - Brisel (CRL)

Najbolja kombinacija leta i najpovoljnija cena povratne avionske karte za let za Belgiju, do aerodroma Charleroi u Briselu, za polazak 10.02. i povratak 17.02. iznosi 135 eura (15.976 dinara), sa svim uračunatim taksama. Let obavlja avio kompanija Austrian Airlines, sa 1 međusletanjem u Beču.

Da pogledate ponude kliknite na link Let za Brisel, aerodrom Charleroi. Ukoliko vam let odgovara, na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu. Kako rezervacija traje najčešće 12 sati, u tom roku je potrebno i da obavite plaćanje.

 Plaćanje avio karata preko interneta

 Detaljno uputstvo korak po korak kako da rezervišete avio kartu možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisanu aviokartu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA