Letovi iz Belgije za Podgoricu

Ja bih iz Belgije da idem za Podgooricu. Interesuju me cijene i letovi. Da li ima za Podgoricu?

ODGOVOR

Direktni letovi Brisel - Podgorica još uvek ne postoje, pa vam zato preporučujem let preko Austrian Airlines aviokompanije, sa jednim međusletanjem u Beču.

Pronašla sam vam avionsku kartu po odličnoj ceni za putovanje u oktobru, i cena povratne karte iznosi samo 22.766 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Da pogledate ovu ponudu kliknite na link Najjeftinija aviokarta Brisel - Podgorica. Ako vam ponuda odgovara, na istom linku možete da rezervišete kartu.

Rezervacija je besplatna i avionska karta vam se čuva 12 sati, a u tom roku ste u obavezi da izvršite plaćanje. Ukoliko kartu ne platite u predviđenom roku, rezervacija se poništava, a mi vam ne možemo garantovati da ćemo uspeti ponovo da vam obezbedimo kartu po ovoj ceni.

Rezervacija avio karata preko interneta

Ako vam predloženi termin putovanja ne odgovara, pogledajte red letenja i cene avionskih karata za neki drugi datum leta. Kliknite na link Najjeftinije avio karte ili popunite formu sa leve strane. Unesite datum i mesto polaska i dolaska, izaberite tip putovanja (povratna karta ili u jednom smeru) i dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama.
U cene koje vam se budu prikazale prilikom pretrage uračunate su sve takse i nemate nikakve dodatne troškove i kada izaberete let, na istom linku možete da rezervišete i online kupite aviokarte.

 

Načini plaćanja avionskih karata

Detaljno uputstvo kako da rezervišete i kupite avio karte pročitajte na linku Online kupovina.

  • Preko našeg sistema možete kupiti avionske karte za sve svetske destinacije. Ukoliko aviokarte kupujete iz inostranstva (za putovanje u Beograd ili bilo koji drugi grad), možete ih platiti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije.
  • A ako plaćanje obavljate u Srbiji onda to možete uraditi: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Putno osiguranje - online naručivanje polise osiguranja

Ukoliko vam je potrebno putno osiguranje, možete ga naručiti online na linku Uniqa putno osiguranje. Mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun na email adresu, a čim evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA