Najpovoljnija avio karta Brisel Beograd

Veliki pozdrav, naime, zanima me kad u toku druge polovine mjeseca jula ima let Brisel - Beograd? I još jedno pitanje. Ima li let Brisel - Sarajevo to bi mi još bolje odgovaralo. Pokušao sam da nađem let za Sarajevo preko vašeg sajta ali uzalud. Hvala vam unaprijed.... Pozz iz Brisela.

ODGOVOR

Najpovoljnija avio karta Brisel - Beograd je za let 15. jula i iznosi 13.889 dinara. Cena se odnosi na let Air Serbia, a vreme polaska je 10:30h. Uz malu doplatu od 4000 dinara dobijate i let do Sarajeva. Ovaj let možete rezervisati na linku Najjeftinije karte Brisel Sarajevo.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA