Povratna avio karta do Belgije

Zelela bih da pitam povratna karta do Belgije koliko iznosi?

ODGOVOR

Povratna avio karta do Belgije

Cena avionske karte zavisi od broja trenutno slobodnih mesta u avionu za određeni let, zato vam predlažem da na linku Jeftine avio karte unesete destinaciju u Belgiji gde želite da putujete.
Unesete datume putovanja, izaberete ekonomsku, prvu ili poslovnu klasu i dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama. Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da rezervišete avionsku kartu, a u roku od 12 sati je potrebno i da je platite.

Rezervacija avio karata preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacija

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Za pozive sa mobilnih telefona ili iz inostranstva, naš kontakt telefon je +381-62-280029.

Plaćanje avio karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Kupovina putnog osiguranja preko interneta

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

Rezervacija hotelau Belgiji

Kliknite na link Online hoteli u Belgiji i pogledajte ponudu hotela i cene, kako biste unapred obezbedili smeštaj.

Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koja vam treba i dobićete ponudu svih raspoloživih hotela sa ukupnom cenom.

Kada odlučite u kom hotelu biste odseli, kliknite na dugme Nastavite da obavite rezerviaciju smeštaja. Otvoriće vam se prozor gde treba da unesete podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express. Kada završite sa unosom traženih podataka i obavite plaćanje, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati. Ukoliko budete imali potrebu za bilo kakvim promenama u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA