Povratna karta Beograd Brissel

Hteo sam da pitam, pošto je povratna karta Beograd Brisel i koliko vremenski putuje avion?

ODGOVOR

Cena avionske karte do Brisela zavisi od datuma putovanja. Zato je najbolje da popunite masku sa leve strane tako što ćete u polje Polazak iz da upišete BEG (za Beograd), u polje Sletanje u BRU (za Brisel), iz kalendara izaberite datume putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama.

U toku je promocija avio kompanije Air Serbia za letove do Brisela i karte možete kupiti po promotivnoj ceni do 12. decembra. Sa kartama po promotivnoj ceni možete da putujete u periodu od 3.12. do 15.3. naredne godine.

Promotivna cena povratne karte za putovanje u decembru košta 14.436 dinara sa svim uračunatim taksama i preko ovog iznosa nemate nikakve dodatne troškove. Polazak iz Beograda je 10.02., a povratak 17.02.

Ovo je direktan let koji u odlasku traje 2h i 20minuta, a u povratku 2h i 10 minuta. Polazak iz Beograda je u petak 10.02. u 18h i u Brisel stižete u 20:20h. Povratak iz Brisela je u petak 17.02. u 21.10h, a u Beograd stižete u 23:15h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Promotivne karte za let Beograd Brisel. Ako vam ponuda odgovara na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite u roku od 12 sati, jer rezervacija u većini slučajeva toliko važi.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29. Call centar ne radi praznicima i vikendom.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Jeftini smeštaj u Briselu potražite na linku Rezervacija hotela.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA