Povratna karta do Belgije

Htela bih vas pitati: Ako imam povratnu kartu iz Crne Gore za Belgiju, trenutno sam u Belgiji, a povratni let mi je u martu, da li mogu izaći u Beogradu i uzeti svoj prtljag, jer se preseda u Beogradu, a da ne menjam podatke na karti? Unapred hvala.

ODGOVOR

Povratna avionska karta do Belgije

Ukoliko ste povratnu kartu od Crne Gore do Belgije, a sa međusletanjem u Beogradu prilikom povratka, kupili preko Aerogaga sistema za prodaju avionskih karata, potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete šifru rezervacije (PNR). Izvršićemo proveru sa avio kompanijom sa kojom treba da letite i obavestićemo vas kakve su mogućnosti za iskrcavanje sa prtljagom u Beogradu.

Za poslednji segment leta u povratku (što je kod vas slučaj) najčešće je moguće da se prekine putovanje i preuzme prtljag u poslednjoj tački međusletanja, samo je potrebno se da pre povratka, na aerodromu naglasi dokle se čekira prtljag.

Ponudu letova i cene za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine avio karte za Belgiju.

Rezervacija avio karata preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacija

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Za pozive sa mobilnih telefona ili iz inostranstva, naš kontakt telefon je +381-62-280029.

Plaćanje avio karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA