0800-085-085 poziv sa mobilnog

Broj 0800/085085 kada pozivam sa mobilnog telefona je nepostojeći broj.
Da li postoji neki drugi kontakt broj ili je potrebno da ukucam ispred ovog broja još neke cifre da bih pozvala sa mobilnog telefona?

ODGOVOR

0800-085-085 poziv sa mobilnog

Od 01.07.2011 možete pozivati broj korisničke podrške 0800-085085 za rezervisanje avio karata. Ovaj broj je u funkciji kako za pozive sa mobilnog tako i za pozive za fiksnog telefona.
Pre pozivanja savetujem vam da pogledate našu ponudu na linku Avionske karte za sve destinacije, definišete datum putovanja i destinaciju i tek nakon toga pozovete našu podršku ukoliko vam je potreban savet prilikom rezervisanja avio karata.

Cene avio karata su trenutne i stalno se menjaju u zavisnosti od raspoloživosti.
Uputstvo kako da kupite avionske karte preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Mogućnosti plaćanja avio karata

Rezervisane avio karte i osiguranje možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije.
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Rezervacija hotela

Ukoliko vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj kliknite na link Hoteli - online rezervacije i proverite raspoloživost za sve moguće datume i destinacije.

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite, da biste rezervisali smeštaj. Potrebno je da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, a rezervacija je završena kada odmah na istoj strani obavite i plaćanje kreditnom karticom (Visa, Master, Diners Club ili American Express). Za sve dodatne zahteve oko promene termina rezervacije ili refundiranja troškova u slučaju otkazivanja kontaktirajte direktno hotel. Broj telefona za kontakt dobićete prilikom rezervacije hotela (u potvrdi rezervacije se nalaze svi podaci)

Uniqa putno osiguranje

Predlažem vam da za odlazak u inostranstvo imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Naručivanje se vrši na linku Uniqa osiguranje gde popunjavate formular traženim podacima.
Odmah nakon toga mailom dobijate instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA