Cena povratne avio karte za Berlin

Da li mi mozete reči kolika je cena povratne avio karte za Berlin, polazak 01.10. a povratak 05.10? Kako se vrši rezervacija leta?

ODGOVOR

Cena povratne avio karte za Berlin za polazak iz Beograda 01.10. a povratak 05.10. iznosi 161,49 € preko avio kompanije Austrian Airlines. Let nije direktan, već u oba pravca imate presedanje u Beču.

Avio kompanija Austrian Airlines u cenu ove avio karte ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije:

20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag

50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu.

Ukoliko želite da pogledate još ponuda drugih avio kompanija, kliknite na Beograd Berlin.

Pošto niste precizirali da li biste leteli iz Beograda ili iz Niša, na stranici Letovi iz Niša se možete informisati o cenama avio karata na relaciji Niš Berlin. U slučaju da vam se prilikom pretrage na našem sajtu ne prikazuju letovi za neku od destinacija, pošaljite nam mail na info@aerogaga.com

Rezervacija leta se vršli veoma jednostavno, pogledajte naše uputstvo za kupovinu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili su vam potrebne moje instrukcije prilikom rezervacije i kupovine avio karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati na mail info@aerogaga.com

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA