Let sa različitim polaskom i povratkom

Kako tražim let sa različitim polaskom i povratkom (multi destination flight) na portalu Aerogaga?

ODGOVOR

Let sa različitim polaskom i povratkom na portalu Aerogaga možete pretražiti već na naslovnoj strani: ukucajte željene gradove u blokove Polazak iz i Sletanje u, a u bloku Vrsta putovanja kliknite na strelicu i iz padajućeg menija izaberite opciju Različit polazak/Povratak (multi destinacije - za putovanje sa više različitih destinacija, gde se mesto polaska i povratka razlikuju).

U delu DATUM POLASKA potrebno je da unesete datum kada želite da započnete putovanje. Pored belog polja za upis datuma nalazi se ikonica koja predstavlja kalendar. Klikom na kalendar otvoriće se trenutni datum koji vi menjate u zavisnosti od datuma za koji želite da kupite avio kartu. U delu DATUM POVRATKA potrebno je da unesete datum kada želite da se krenete iz destinacije 1 u destinaciju 2. Datume unosite za svaki segment leta, i kada popunite celu masku kliknite na Pretraži (kliknite ovde).

Prikazaće vam se raspored letova za svaki segment putovanja: u bloku Letovi 1 izlistane su ponude za prvi deo putovanja, u bloku Letovi 2 za drugi, a u bloku Letovi 3 za treći deo putovanja (ako pretpostavimo da imate tri različita odlaska i povratka).

Kako da nakon pretrage rezervišete i kupite avio kartu pročitajte ovde.

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do svih svetskih destinacija.

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com

aerogaga-header

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA