Milano Niš letovi

Kada kreću Milano Niš letovi? Koja je cena avio karte? Na koliko komada prtljaga imam pravo? Hvala unapred na odgovoru!

ODGOVOR

Milano Niš letovi kreću od 1. novembra. Cena avio karte kreću se već od 19.99 evra na portalu Aerogaga. Kada budete znali tačne datume putovanja javite mi se, pa ćemo proveriti cenu avio karata.

Letove iz Milana za Niš imate svakog utorka i subote sa polaskom iz Milana u 14.50h, i dolaskom u Niš u 16.40h. Letove obavlja low cost avio kompanija Ryanair

Putnik ima pravo na 1 komad ručnog prtljaga. Maksimalna težina ručnog prtljaga je 10 kg i maksimalnih dimenzija 55x40x20 cm. 

Maksimalan broj prtljaga koji može biti unet na letove Ryanair-a je 2 (dva komada), a težina ne sme prelaziti 20 kg po komadu. Prtljag se naplaćuje po komadu. 

Plaćanje je isključivo Visa ili Master kreditnom karticom direktno na sajtu. U slučaju da vam se prilikom pretrage na našem sajtu ne prikazuju letovi za neku od destinacija, pošaljite nam mail na info@aerogaga.com sa sledećim stavkama:

- ime i prezime putnika,

- datum odlaska i povratka sa putovanja i

- količinu prtljaga koju biste poneli. 

Ako ste zainteresovani za rezervaciju i kupovinu avio karte preko našeg portala, savetujemo vam da pročitate uputstvo za kupovinu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili su vam potrebne moje instrukcije prilikom rezervacije i kupovine avio karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati na mail info@aerogaga.com

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA