Avio karta Beograd Palma De Majorka i Tenerife Beograd

Koja je cena leta Beograd Palma De Majorka za polazak 2. novembra, a povratak Tenerife Beograd 15. novembra?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena leta je 451 euro kompanijom Alitalia. U cenu su uključene sve takse i prtljag do 23 kg po pravcu pored ručnog do 8 kg. Let ima 2 kratka presedanja u oba pravca. U odlasku je međusletanje u Rimu 1h i 55 min i Madridu 3h i 55 min, a u povratku u Madridu 1h i 10 min i Rimu 3h i 15 min.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Palma de Majorka Tenerife Beograd

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA