Beba od 2 godine na letu

Dobar dan,

Htela bih da Vas pitam, ako mi je dete pre 15 dana napunilo 2 godine da li može da prodje kao i do sada samo sa plaćanjem takse ili moram da kupim avionsku kartu?

Srdačan pozdrav!

ODGOVOR

Beba od 2 godine se u aviosaobraćaju ne vodi više kao beba, već kao dete, pa samim tim plaća i punu cenu karte. Zavisno od aviokompanije obračunava se odredjen popust. 

Dete više ne morate držati u krilu, sa pune 2 godine dobija sedište. 

cta pogledaj letove

Kompletnu ponudu letova za različite datume putovanja pogledajte na linku Najpovoljnije aviokarte 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA