Cena avio karte za bebu

Zanima me da li bebe plaćaju avio kartu i da li se plaća unos kolica za bebu u avion, ili da li bebe imaju nesto gratis? Unapred hvala

ODGOVOR

Bebe ne plaćaju kartu već samo odredjeni iznos taksi koji zavisi od destinacije, datuma putovanja i avio kompanije kojom letite. U cenu su uvek uključena gratis kišobran kolica koja unosite sa sobom u avion.

Moja preporuka je da kada budete kupovali kartu odmah rezervišite i bassinet. To je mala kolevkica koja se stavi ispred roditelja i tu beba spava na miru, ne morate je držati u rukama.
Ukoliko je potrebno na njoj možete menjati pelene. To nije odlično mesto samo za bebu već i za Vas. Kada se to mesto rezerviše dobijete mesto u prvom redu u kabini, to je ono sa najviše prostora za noge!

cta pogledaj letove

Pogledajte ponudu letova na linku Najpovoljnije avio karte

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA