Cena povratne karte od Beograda do Madrida

Dobar dan, interesuje me cena povratne karte od Beograda do Madrida, polazak oko 24.04. i povratak oko 02.05.? Hvala.

ODGOVOR

Cena povratne karte od Beograda do Madrida iznosi 238 eura sa svim taksama i ručnim prtljagom do 8 kg. Let je sa jednim presedanjem, u dolasku je pauza u Frankfurtu, a u povratku u Cirihu. U dolasku letite Lufthansa-om, a u povratku Swiss avio kompanijom. 

Ponudu svih letova pogledajte na linku Beograd Madrid

Doplata za čekirani prtljag

Avio kompanije Swiss, Lutfhansa i Austrian u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije: 

  • 20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag 
  • 50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu. 

Samo prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA