Cene povratnih karata Beograd Viljnus i Beograd London

Interesuje me cena povratne karte za direktan let Beograd - Viljnus u Litvaniji, kao i cena povratne karte za let Beograd - London, unapred hvala.

ODGOVOR

Od Beograda do Viljnusa nemate direktne letove, ali na primer 14. novembra kompanija Lot Airlines u 14:05h leti do Viljnusa sa presedanjem u Varšavi od 35 minuta. U povratku 22. novembra, na primer, Austrian Airlines u 13:40h leti do Beograda sa pauzom u Beču od 2:20h. Cena karte za ovaj let je 31.835 dinara ili 282€. Rezervišite ovaj let na linku Beograd-Viljnus.

Do Londona postoje svakodnevni direktni letovi iz Beograda. Trenutno je aktuelna akcija kompanije Air Serbia tako da možete leteti povoljno. Cena karte za period 15. novembar u polasku i 21. novembar u povratku je 22.491 dinar ili 199€. Ovu kartu možete rezervisati na linku Najjeftinije karte od Beograda do Londona.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj potražite na Rezervacija hotela. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA