Da li dete od 26 meseci spada u kategoriju od 0-2 godine

Da li dete od 2 godine i 2 meseca može da prođe u kategoriju od 0-2 godine, jer mi je karta mnogo skuplja ako stavim od 2-12 g. za 130 evra se razlikuje cena? Hvala.

ODGOVOR

Na žalost avio kompanije su veoma striktne po tom pitanju. Unesite tačan datum rodjenja deteta, jer to se proverava u pasosu na čekiranju. Ako unesete pogrešan datum nećete proći čekiranje i propašče vam karta. Ako vas interesuje kupovina avio karata za sve svetske destinacije kliknite na link Jeftine avio karte.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj potražite na linku Rezervacija hotela. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA