Jeftina avio karta Bagdad Beograd

Poštovani, interesuje me relacija Bagdad-Beograd, kako najlakše i najjeftinije doputovati u Beograd iz Bagdada, koja maršruta je najbolja i otprilike koliko košta povratna karta za odraslu osobu, jedan putnik je u pitanju (ekonomska klasa). Datum polaska iz Bagdada je 15.11., a datum povratka je 15.12. Molila bih Vas da mi pomognete, ili mi pošaljite kontakt telefon gde bih mogla detaljno da se raspitam u vezi avio karata. Srdačan pozdrav, Olivera Ivančević

ODGOVOR

Najjeftiniju cenu povratne karte od Bagdada do Beograda u navedenom terminu nudi avio kompanija Austrian Airlines. Cena karte je 98.375 dinara ili 876€ za polazak 15.11. u 17h iz Bagdada. U Beču imate pauzu od 1:45h i u Beogradu ste u 22:30h po lokalnom vremenu. U povratku 15.12. let je u 8h iz Beograda, u Beču je pauza od 35 minuta i u Bagdadu je u 18 časova popodne. Rezervišite ovaj let na linku Najjpovoljnije cene avio karata od Bagdada do Beograda.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA