Jeftini let Budimpešta Rim Rajanerom

Molim vas želim da letim iz Rima do Budimpešte 15-og oktobra Ryanair-om. Posto nemam nikakvu karticu kod sebe, da li moja porodica u Subotici moze da vam plati kartu uplatom na račun? Da li još ima slobodnih mesta? Koja je ukupna cena koju plaćam? Izvinite sto ovoliko pitam, ali ovo je prvi put da sama sebi kupujem kartu. Pozdrav!

ODGOVOR

Reč je o letu low cost kompanije Ryanair i karte za takve letove moguće je kupiti iskljucivo registracijom na sajtu i plaćanjem kreditnom karticom Viza ili Mastercard. Postoji let iz Rima do Budimpešte 15. oktobra u 22:05h po ceni od 5.941 dinar ili 53€. Broj slobodnih mesta ne mogu da vidim, a osim rucnog prtljaga koji ide sa vama u kabinu, sve drugo se doplacuje. Rezervišite let online na linku Najpovoljniji letovi od Rima do Budimpešte.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA