Koliko koštaju avionske karte

Kako da nadjem koliko koštaju avionske karte?

ODGOVOR

Cene avionskih karata naći ćete na linku Letovi za sve destinacije

U delu VRSTA PUTOVANJA potrebno je da izaberete koji tip avionske karte želite da kupite: Povratnu kartu, kartu u jednom smeru ili kartu sa različitim mestom povratka.

U polje POLAZAK potrebno je da upišete odakle želite da krenete, odnosno poletite. Ukoliko ne znate kako se tačno zove aerodrom u gradu iz kog polećete dovoljno je da kliknete na mapu zemlje koja se nalazi pored belog kvadrata, izaberete kontinent i državu iz koje letite - pojaviće se lista gradova i aerodroma iz koje je potrebno da izaberete odgovarajući grad i aerodrom.

U polje ODREDIŠTE potrebno je da upišete do kog grada želite da putujete, odnosno aerodrom na koji treba da sletite. Ukoliko ne znate kako se tačno zove aerodrom u gradu u koji je potrebno da doletite dovoljno je da kliknete na mapu zemlje koja se nalazi pored belog kvadrata, izaberete kontinent i državu iz koje letite - pojaviće se lista gradova i aerodorma iz koje je potrebno da izaberete odgovarajući grad i aerodrom.

U delu DATUM POLASKA potrebno je da unesete datum kada želite da letite. Pored belog polja za upis datuma nalazi se ikonica koja predstavlja kalendar. Klikom na kalendar otvoriće se trenutni datum koji vi možete da promenite u zavisnosti od datuma za koji želite da kupite kartu

U delu DATUM DOLASKA upisuje te datum kada želite da se vratite (ovaj deo se odnosi samo za povratne letove). Pored belog polja za upis datuma nalazi se ikonica koja predstavlja kalendar. Klikom na kalendar otvoriće se datum povratka nedelju dana kasnije u odnosu na izabrani datum odlaska. Ovaj datum vi takođe možete da promenite u zavisnosti od datuma za koji želite da se vratite.

Ukoliko želite baš neki određeni vremenski trenutak za uzletanje iz opadajuće liste Vreme izaberite željeno vreme.

Nakon toga potrebno je da izaberete broj putnika za koje kupujete kartu. U jednom trenutku preko online sistema aerokarata možete da kupite najviše 4 karte za odrasle osobe.

Možete da izaberete i klasu kojom želite da putujete. U polju KLASA putovanja izaberite jednu od tri ponuđene opcije: ekonomska, biznis ili prva klasa. Ukoliko u polju AVIOKOMPANIJA ne izaberete konkretnog avio prevoznika biće vam izlistane sve aviokompanije koje prevoze putnike na relaciji koju vi želite.

Kada popunite sve podatke na prvoj stranici potrebno je da kliknete na plavo dugome u donjem desnom uglu na kome piše TRAŽI i biće izlistane sve cene za let koji želite

Najbolje je da nam pošaljete ovde tačnu destinaciju gde želite da putujete, kao i datume leta i mi ćemo vam poslati link na kome možete da vidite cene

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA