Koliko su troškovi izdavanja karte?

Poštovani, zanima me koliko iznose troškovi izdavanja karte i da li variraju u zavisnosti od destinacije ili su fiksni? U pitanju je Beč i Ljubljana. Hvala.

ODGOVOR

Na sajtu Aerogaga nema troškova izdavanja avio karata. Mi obezbeđujemo garantovano najniže cene karata u šta se možete uveriti na linku Garancija.

U toku je promotivna akcija kompanije Air Serbia za letove do Beča i Ljubljane. Karte do Beča možete kupiti po ceni od 14.521 dinara ili 128€. Povoljne karte do Beča možete rezervisati na linku Avio karte od Beograda do Beča. U okviru promotivne akcije srpske avio kompanije snižene su cene i za letove do Ljubljane. Cena povratne karte do Ljubljane je 12.281 dinar ili 109€, a rezervaciju ovih letova možete obaviti na linku Jeftine avio karte od Beograda do Ljubljane.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA