Najpovoljnija karta Beograd Porto

Koja je najpovoljnija karta Beograd Porto polazak 10.11. u jutarnjim časovima i povratak 16.11. u večernjim časovima. Opcija 2 - povratak sa noćenjem u Madridu. Porto - Madrid 16.11. u ranim jutarnjim časovima. Madrid BGD 17.11. u popodnevnim časovima. Uključiti i niskobudžetne kompanije!

ODGOVOR

Najpovoljniji let sa rasponom letenja koje ste naveli organizuje kompanija Lufthansa. Polazak je 10.11. u 6:15h iz Beograda, u Frankfurtu imate pauzu od 1:25h i u Portu ste u 11:35h po lokalnom vremenu. Popodnevni let sa pristojnom cenom je u 12:10h do Ciriha, tamo imate pauzu 1:50h, odakle vas vraća Swiss Air. Cena karte je 42.164 dinara. veza između Madrida i Beograda je veoma loša, sa dosta presedanja, pa ne preporučujemo te letove. Rezervišite vašu kartu na linku Najpovoljniji letovi od Beograda do Porta.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj u Portu potražite na linku Rezervacija hotela.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA