Pasoš za putovanje deteta avionom

Hvala vam puno jer ste uvek izašli u susret svim pitanjima... Zanima me, da li je potreban pasoš za putovanje deteta iz Srbije u Crnu Goru i da li karte povratne mogu da se kupe u Crnoj gori, a putuje se iz Srbije za CG.

ODGOVOR

Ukoliko deca putuju avionom iz Beograda za Crnu Goru sa roditeljima, potreban je dokument kojim se može potvrditi njihov identitet.

To mogu biti: putna isprava, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvena knjižica, đačka knjižica, dok su punoletni državljani Republike Srbije (u slučaju putovanja u Crnu Goru) u obavezi da kod sebe poseduju važeću ličnu kartu ili važeći pasoš Republike Srbije.

Međutim, zbog činjenice da maloletna lica prelaze državnu granicu i putuju u inostranstvo (u konkretnom slučaju u Crnu Goru), preporučujemo da se za prelazak državne granice koristi putna isprava - pasoš.

Karte možete kupiti iz Crne Gore putem našeg portala, i u tom slučaju plaćanje vršite Visa ili Master kreditnom karticom.

Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom iz inostranstva.

Avio kartu možete rezervisati na linku Letovi do Crne Gore

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata ka različitim destinacijama.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

Pogledajte koje gradove možete pronaći po akcijskoj ceni na linku Promocije. Ovde možete pronaći najpovoljnije cene svih avio kompanija.

crna-gora

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA