Plaćanje avio karte vikendom

Danas je nedelja 27.11.2011.god, a ja bih da kupim kartu sa sifrom rezervacije PMK3TA, koju sam upavo rezervisao. Da li ce do sutra ujutro, kada se otvaraju poslovnice, karta biti i dalje rzervisana? Ako nece, kako da platim danas? Napominjem da mi platna kartica nije dostupna do utorka 29.11.2011. god.

ODGOVOR

Plaćanje avio karte vikendom

Kako u većini slučajeva rezervacija avionske karte važi 12 časova kartu je potrebno uplatiti u toku dana.
S obzirom da platni promet ne radi vikendom jedina varijanta za kupovinu preko vikenda je plaćanje putem Visa/Master kartice i to odmah nakon rezervacije.
Ukoliko kartu ne platite u predviđenom roku biće automatski stornirana od strane kompanije i onda je potrebno uraditi novu rezervaciju, ali u tom slučaju moguće je da dođe do promene cene.

Avionske karte za sve destinacije

Na linku Avionske karte možete svakog momneta rezervisatu kartu za let koji vam odgovara

Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Putno osiguranje Uniqa

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje vam je neophodno za putovanje u inostranstvo.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA