Plaćanje preko uplatnice

Hteo sam online da kupim kartu Wizz air za Memingen (Munich), nemam kreditnu karticu, mada postoji i kupovina preko bankovnog računa, kada sam otisao do banke i pokazao broj racuna i swift,i td Kažu u Intesi da ne mogu to da prihvate.
Kako onda do karte? A preko Vas kako ide plaćanje ako neko nema kreditnu karticu samo debitnu? Moze li na vaš račun bankovnom uplatnicom? hvala

ODGOVOR

Low cost letovi za Nemačku

Mađarska low cost aviokompanija Wizz Air posluje u Srbiji. Njihovi letovi polaze sa aerodroma u Beogradu, cene avionskih karata su veoma povoljne, ali letovi se obavljaju ka samo nekoliko destinacija u Evropi par puta nedeljno.

Wizz air letovi iz Beograda za Memingen postoje samo dva puta nedeljno. Zbog toga Vam preporučujem da obavezno pogledate ponudu letova i svih ostalih avio kompanija za Minhen, jer imaju izuzetno povoljne cene avionskih karata ukoliko se karte rezervišu ranije.

Jeftine avionske karte

Da pogledate ponudu raspoloživih letova svih avio kompanija i njihove cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju, popunite formular sa leve strane ili kliknite na link Najjeftinije aviokarte. Cene avionskih karata koje budete dobili su konačne, sa svim uračunatim taksama i preko toga nemate nikakve dodatne troškove.

Kada izaberete odgovarajući let, na istom linku možete odmah besplatno da rezervišete kartu, pri čemu vam rezervacija najčešće važi 12 sati, do kada ste u obavezi da obavite i plaćanje.
Uputstvo za online rezervaciju avionskih karata možete pročitati na Kako da kupim avionsku kartu preko interneta.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h. Poziv je besplatan za sve pozive sa fiksnih telefona iz Srbije. Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na broj +381-62-28-00-29.

Kupovina avio karata online

Plaćanje avionskih karata koje online rezervišete na sajtu može da se obavi na jedan od sledećih načina:

Putno osiguranje za put u inostranstvo

Uz kupljenu avionsku kartu imate mogućnost da online kupite i putno osiguranje koje će vam biti potrebno za putovanje u inostranstvo. Dovoljno je samo da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji ste izabrali.
Nakon evidentirane uplate na mail ce vam stići polisa osiguranja sa kojom možete da putujete.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA