Povratni let Beograd St. Petersburg

Poštovani, koliko bi koštao povratni let za St. Peterburg za dvije osobe? Ako još uvijek imate tu liniju. Krenuli bi 29. oktobra, ali dolaze u obzir i 30 i 31. oktobar, a povratak bi bio 3. novembra. Sve letove koje smo pronasli za St. Peterburg su preskupi ili ih uopste nema, pa ako ni vi nemate to u ponudi napišite nam cijenu povratnih karti za Moskvu, a onda ćemo pokušati odatle naći neku vezu. 31. oktobra trebamo biti na Evroazijskoj konferenciji oboljelih od rijetkih oboljenja, koja je bitna za našu organizaciju i pacijente koje predstavljamo, pa se nadam da ćete nam bilo kakvu informaciju poslati u što kraćem roku. Lijep pozdrav iz Mrkonjić Grada

ODGOVOR

Iz Beograda do St. Petersburga postoje samo letovi Aeroflota sa presedanjem u Moskvi i to jedan u polasku i osam letova u povratku. Cena povratne karte je 41.640 dinara ili 369€. Let iz Beograda je u 23:20h, imate kraću pauzu u Moskvi od 1:35h i u St. Petersburg stižete u 8:05h po lokalnom vremenu. Najkraći let u povratku je u 8:20h, pauza u Moskvi je 2:20h, i u Beogradu ste u 12:05h po lokalnom vremenu. Rezervišite ovaj let na linku Najpovoljniji letovi od Beograda do St. Petersburga.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj u Punta Kani potražite na linku Rezervacija hotela.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA