Preuzimanje plaćene avio karte

Kada rezervišem i kupim kartu po pravilima koje ste ovde naveli, kako dolazim do karte sa kojom letim? Tačnije, kako je preuzimam/dobijam?

ODGOVOR

Preuzimanje avio karte

Kada je u pitanju on line prodaja sve se radi putem interneta. Odnosno, plaćenu kartu dobijate na mail koji ste naveli u rezervaciji, nije potrebno fizičko preuzimanje karte.
Dobijenu kartu možete da odštampate, ali i ne morate, dovoljno je samo da prepišete broj karte. Na osnovu tog broja, na šalteru za čekiranje, vi dobijate bording pas (kupon za ulazak u avion).

Avionske karte za ceo svet

Da pogledate kako se kreću cene avio karata za sve destinacije, kao i da online rezervišete karate kliknite na link Avionske karte za ceo svet
Uputstvo po koracima za rezervaciju avio karte na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.

Karte možete preko nedelje rezervisati pozivom na broj 0800-085-085 od 9h do 20h sa fiksnog telefona, odnosno na 062280029 sa mobilnog telefona ili van Srbije.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte vikendom i iz inostranstva možete platiti isključivo Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije.
Plaćanje iz Srbije, pored Vise i Master kartice, možete izvršiti i na neki od načina:

Uniqa putničko osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da posedujete i putno osiguranje, pa ne zaboravite na njega. Možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje .
Unesite potrebne podatke, izaberite način plaćanja. Kada evidentiramo uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA