Dodavanje prtljaga Air Serbia

Poštovani, htela bih da rezervišem povratne karte Beograd Beč preko Air Serbia , ali kad unesem sve podatke, prtljag je precrtan. Sta to znači, da mogu samo ručni prtljag da nosim ili da treba da doplatim za prtljag? Unapred hvala, pozdrav

ODGOVOR

Na letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je i ručni prtljag do 8kg čije su dimenzije 55 x 40 x 20 cm. Takođe predviđeno je da se dodatno može uneti jedan lap top, ženska torbica ili akt tašna.

Ukoliko pored ručnog želite i prtljag do 23kg postoji mogućnost dodavanja na drugom koraku nakon odabira željenog leta.

Aerogaga Aplikacija

Savet: ako gledate ovaj odgovor preko mobilnog telefona najbolje je da skinete Aerogaga mobilnu aplikaciju

klikom na sliku ispod

aerogaga-app
aerogaga-app

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Šta ako na prikazu leta piše 0 kom za prtljag

Ukoliko u detaljima rezervacije u koloni za prtljag piše 0 kom, znači da je u cenu avio karte uračunat samo ručni prtljag maksimalne težine do 7kg.

U slučaju da vam je za putovanje potreban predati prtljag (kofer do 23kg ili 32kg), pošaljite nam mail na info@aerogaga.com. Za svaku avio kompaniju se razlikuju cene, pa ćemo vam naknadno poslati predračun za uplatu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA