Rezervacija, provera detalja i instrukcije za uplatu avio karte

Rezervisala sam kartu na vašem sajtu. Gde da proverim detalje rezervacije i da li će oni biti poslati na mail koji sam u upitu ostavila kako bih izvršila uplatu?

ODGOVOR

Detalji rezervacije će vam stići na mail koji ste ostavili prilikom upita. U detaljima rezervacije stojaće informacije o letovima koje ste rezervisali, podaci o putniku, kontakt i instrukcije za uplatu.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Nudimo mogućnost i transfera do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer do Aerodroma. Više informacija o slobodnom smeštaju potražite na linku Rezervacija hotela. Automobil možete iznajmiti na linku Rent-a-Car. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA