Transakcije preko interneta za avio karte

Kako da znam da mi je transakcija uspela i da sam uspešno rezervisao avio karte?

ODGOVOR

Nakon uspešno izvršene rezervacije na sajtu stići će vam potvrdni mail o uspešno izvršenoj rezervaciji za avio karte. Ukoliko izaberete kao način plaćanja preko uplatnice ili nalogom za prenos na mail će vam stići i dodatno uputstvo sa instrukcijama za plaćanje.

Ukoliko izaberete plaćajne Visa ili Master karticom na email ćete dobiti poruku o uspešno izvršenoj transakciji, odnosno podatak da je kartica odbijena ukoliko na njoj nemate novčana sredstva.

Takođe, na sajtu www.checkmytrip.com možete proveriti detalje vaše rezervacije u međunarodnom sistemu "Amadeus". Potrebno je da unesete broj vaše rezervacije (kombinacija slova i brojeva, PNR number) i vaše prezime i dobićete detalje vaše karte (drugi tab e-ticket), koje takođe možete odštampati.

Ukoliko ne dobijete potvrdu rezervacije na email adresu ili vaša karta ne može biti pronađena u sistemu "Amadeus", kontaktirajte nas na broj 0800-085085.

Online rezervaciju avionske karte možete uraditi na linku Avio karte. Na istom linku možete pogledati cene preko svih aviokompanija za željeni let.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA