Web krediti uslovi

Postovani,
Imam jedno pitanje u vezi kupovine karata preko web kredita, pa me interesuje da li je moguće kupiti karte za dva lica i koji su uslovi za dobijanje kredita?
Unapred zahvalna...

ODGOVOR

Avio karte putem web kredite možete kupiti za proizvoljan broj putnika. Suština je da vam kredit bude odobren.
Uslove za dobijanje web kredite pročitajte na linku Raiffeisen Web krediti

Nakon rezervisane avio karte potrebno je da nam odmah dostavite popunjen formular koji ćete preuzeti sa našeg sajta prilikom odabira plaćanja putem Web kredita. Mi taj formular prosleđujemo banci. Ukoliko banka odobri kredit, mi vam izdajemo karte, a vi banci otplaćujete taj kredit u zavisnosti od tipa ugovora koji budete potpisali sa njima

Na linku Jeftine aviokarte proverite cene avio karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju.

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija i plaćanje karata, pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Online rezervacija hotela

Na linku Najbolja ponuda hotela možete da rezervišite hotelski smeštaj u mestu gde putujete. U ponudi postoji veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotelski smeštaj možete ga rezervisati i odmah online platiti karticom. Na mail će vam stići potvrda o uspešno obavljenoj rezervaciji i plaćanju.

Uniqa putno osiguranje

Uz kupljene avio karte omogućavamo vam da online kupite i putno osiguranje koje je poželjno da imate tokom boravka van zemlje. Za svakog putnika posebno popunjavate aplikaciju. Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja. Čim evidentiramo vašu uplatu, polisa putnog osiguranja će vam biti poslata na mail.


ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA