Zakon o zaštiti potrošača

Poštovani,
kojoj agenciji pripada sajt aerokarte.com? Pitam jer izgledalo malo čudno, ne piše nigde ko izdaje karte pa se plašim da je neka prevara. Molim vas da unesete https linkove, radi bezbednosti i identifikacije sajta. Trenutno kupovina avionske karte se odnosi na http protokolu, koji nije bezbedan. Takođe unesite uslove korišćenja, kako glasi zakon o zastiti potrosaca. Molim vas da mi odgovorite ako je ozbiljnija priča, jer bih u slučaju lažne identifikacije sajta prijavio sve određenim sluzbama.
Hvala unapred
Nenad Milić

ODGOVOR

Kao što je na svakoj stranici sajta u okviru dizajna jasno iskazano, a i u delu Kontakt iza sajta aerokarte.com stoji firma Aerokarte doo čije podatke možete slobodno proveriti na sajtu Agencije za privredne registre, pa nemate razloga za brigu jer nije nikakva prevara u pitanju - čak su svi podaci transparentni i svima dostupni.

Priča je naravno ozbiljna, prodaja i izdavanje karata funkcionišu bez ikakvih problema, a što se bezbednosti tiče, nemate razlog za brigu jer se sve akcije odvijaju na serverima globalnih rezervacionih sistema. Što se protokola tiče nemate razlog za brigu jer 90% aviokompanija imaju svoj rezervacioni sistem na http protokolu. Budite naš kupac i uverite se u kvalitet usluge koju nudimo.

Ponudu letova pogledajte OVDE

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA