Beograd Čikago let sa psom

Poštovani, molim vas da mi odgovorite sa ponudom za let Beograd-Chicago, polazak: krajem maja, od 20. pa nadalje, povratak: avgust. Napominjem da sa mnom putuje i pas Jorky-toy (3 kg). S poštovanjem,

Radmila

ODGOVOR

Najjeftiniji let na relaciji Beograd Čikago u periodu od 23. maja do 24. avgusta iznosi 69.645 dinara (564 evra). Let u oba pravca obavlja avio kompanija Air Berlin

Cena avio karte za psa zavisi od pravila avio kompanije i vrste psa. Postoje određene procedure koje treba ispoštovati ukoliko se odlučite za let sa psom.

Zbog toga vam preporučujemo da napravite rezervaciju na sajtu Aerogaga i da nam nakon toga pošaljete e-mail na info@aerogaga.com gde ćete navesti vašu šifru rezervacije, težinu psa sa transporterom, dimenzije transportera i rasu. Nakon toga šaljemo zahtev avio kompaniji za transport psa, i čekamo njhovo odobrenje.

Kompletnu ponudu letova za datume putovanja na relaciji Beograd Čikago možete pogledati ovde.

Ako ste zainteresovani za rezervaciju i kupovinu avio karte preko našeg sajta, savetujemo vam da pročitate uputstvo za kupovinu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja pomoć oko rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati na mail info@aerogaga.com

cikago

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA