AirSerbia promocija 1+1

Koliko košta sa svim taksama povartna karta za 31. januar, a povratak 08. februar?
Da li kupovinu 1+1 mogu kupiti online ili samo u novoj poslovnici?

ODGOVOR

AirSerbia akcija za kupovinu avio karata 1+1 je završena i važila je samo za kupovinu u novoj poslovnici. Nakon završene promocije na linku Air Serbia letovi možete kupiti avio karte online za sve destinacije. Preporučujem da kliknete na napred navedeni link i za željenu destinaciju i datume proverite cenu. Nažalost ne mogu vam ja reći koja je cena povratne avio karte jer niste naveli destinaciju gde želite da putujete.

Avio karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima u periodu od 09h do 20h. Vikendom Call centar ne radi. Pozovite nas na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - iz inostranstva ili sa mobilnog
  • 0800-085-085 - iz Srbije (poziv je besplatan)

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve AirSerbia letove. Uverite se u to na linku Garancija.

Jeftini smeštaj za planiran boravak u inostranstvu potražite na linku Rezervacija hotela, a putno osiguranje rezervišite ovde.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter (čeka vas puno iznenađenja)

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA