Avio karta Beograd Majami sa jednim presedanjem

Interesuje me najpovoljnija cena povratne avio karte Beograd Majami sa jednim presedanjem za polazak 15 maja i povratak 15 juna. Hvala.

ODGOVOR

Najpovoljnija cena karte na relaciji Beograd Majami za polazak 15.05. i povratak 15.06. iznosi 551 € kompanijama Air Serbia i Air France. Let je sa jednim presedanjem u Rimu u oba pravca. U cenu su uključene sve takse i 2 komada velikog prtljaga.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Majami 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA