Avio karte Beograd Solun za 2 odrasle osobe

Koja je cena leta Beograd Solun za polazak 10.07. i povratak 25.07. za 2 odrasle osobe?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena karte Beograd Solun za polazak 10.07. i povratak 25.07. za 2 odrasle osobe iznosi 385€ kompanijom Air Serbia. U cenu karte su uključene sve takse i ručni prtljag do 8 kg. Doplata za veliki kofer do 23 kg iznosi 53€ po putniku.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Solun 

cta pogledaj letove

Doplata za prtljag na Aegean Airlines letu

Avio kompanija Aegean Airlines u cenu avio karte za neke letove ne uračunava predati prtljag (videćete precrtan koferčić na prikazu leta). On se dodatno naplaćuje zavisno od destinacije i datuma putovanja. U prikazanu cenu je u većini slučajeva uračunat samo ručni prtljag maksimalne težine do 7kg.

Kompletne informacije o ceni čekiranog prtljaga pogledajte u narednom koraku rezervacije. Odaberite let i pogledajte cenu prtljaga ispod detalja leta.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA