Avionske karte za Santiago de Compostela

Poštovani,
Da li možete da mi obezbedite kupovinu karata on-line Madrid - Santiago de Compostela (5 karti), u terminu 18.6.2012. - 23.6 2012.?
S poštovanjem,
Mirka Stojanović

ODGOVOR

Avionske karte za Santiago de Compostela

Trenutno najpovoljnija cena povratne avio karte Madrid - Santiago de Compostela sa svim uračunatim taksama iznosi 120.854 dinara po osobi. Ukupan iznos koji biste trebali da platite za 5 karata je 604.270 dinara i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Polazak iz Madrida je 18. juna u 11.50h, letite preko Majorke i na aerodrom Santiago de Com slećete u 16.40h.
Za povratak iz Santiago de Compostele 23. juna na raspolaganju imate sledeće termine poletanja: 6.50h, 9.40h, 17.45h i 11.05h. Izaberite termin koji vam najviše odgovara i u Madrid slećete nakon 1 sat i 10 minuta leta.

Ponudu za ovaj let, kao i za letove drugih avio kompanija za isti termin putovanja pogledajte na linku Avio karte Madrid - Santiago de Compostela. Izaberite let koji vam najviše odgovara i na navedenom linku možete odmah rezervisati karte.

Instrukcije kako da online rezervišete karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu. A ako vam treba neki savet priliko rezervacije, pozovite nas telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije - 0800-085-085
  • za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona - +381-62-280029

Cene karata za bilo koji drugi datum putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte za Španiju.

Plaćanje avionskih karata

Rezervisane avionske karte možete platiti na neki od sledećih načina:

Santiago de Compostela - online rezervacija hotela

Za vaše putovanje možete odmah online rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu proverite na linku Hoteli - Santiago de Compostela.

Imate veliki izbor hotela i cene smeštaja za 5 noćenja se kreću od 17.189 dinara u jednokrevetnoj sobi. Kada pronađete hotel u kome biste voleli da odsednete, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA