Beograd Zaporozhye u jednom pravcu

Zanima me cena leta Beograd Zaporozhye za polazak 16.03. u jednom pravcu?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte na relaciji Beograd Zaporozhye za polazak 16.03. u jednom pravcu iznosi 389 € kompanijama Austrian i Belavia. Prvo presedanje je u Beču, dok je drugo presedanje u Minsku. U cenu su uključene sve takse i veliki kofer do 23 kg.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Zaporozhye 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA