Biranje sedišta u avionu

Prilikom on-line kupovine karte za Švedsku (JAT), ukoliko izvršim rezervaciju sedista za svakog putnika, da li se ta usluga dodatno naplacuje? Takodje me interesuje i za odabir menija, da li se tretira kao dodatna usluga sa naplatom?

ODGOVOR

Biranje sedišta u avionu kao i obroka prilikom rezervacije avio karte se ne naplaćuje jer svaka aviokompanija, pa i JAT individualno odlučuje da li da li će vam odobriti ta mesta i taj obrok.

Cene avionskih karata za željeni datum putovanja ili destinaciju pogledajte na linku Jeftine avio karte.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije kako da obavite online rezervaciju pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima u periodu od 09h do 20h.

Plaćanje avio karata

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Na linku Rezervacija hotela možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za boravak u bilo kom gradu.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA