Čarter let Beograd Palma De Majorka

Da li imate u ponudi čarter let Beograd Palma De Majorka i koja je cena? 

ODGOVOR

Cena avio karte za jednu odraslu osobu je 280€, a za dete 240€.
Doplata za avio takse za odrasle i decu od 2 do 12 godina je 32€.

Napomena: Da bi mogli da koristite usluge samo čarter leta morate dodatno i koristiti uslugu transfera od aerodroma do željene destinacije, hotela na ostrvu.

Cena povratnog transfera za odrasle i decu je 25€.

Da rezerevišete karte pošaljite nam na mail info@aerogaga.com sledeće podatke:

  • ime i prezime putnika
  • kontakt telefon
  • datum putovanja

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA