Cena doplate za prtljag Beograd Valensija

Poštovani,

Na Vašem sajtu sam pronašla let iz Beograda do Valensije, i povratak iz Barselone za Beograd. Taj let je bez prtljaga, a jedini koji mi zbog termina polaska i sletanja odgovara. Kada izaberem opciju sa uključenim prtljagom taj let mi se ne prikazuje. Da li postoji mogućnost da se uključi prtljag u ove letove?

Hvala unapred!

ODGOVOR

Cena doplate za prtljag Beograd Valensija zavisi od avio kompanije kojom letite. Ukoliko letite Low Cost avio kompanijom, cenu doplate za prtljag možete proveriti u trećem koraku rezervacije, u delu gde unosite podatke putnika. Na sredini stranice se nalaze informacije o ceni prtljaga zavisno od težine i dimenzija. 

Avio kompanija Lufthansa, Austrian Airlines i Swiss u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije:

- 20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag

- 50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu.

Samo prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Ponudu letova pogledajte na linku Beograd Valensija

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA