Cena promene imena na avio karti

Imam kupljene dve povratke karte Beograd Berlin za 19. juli. Pitanje: Da li je moguće promeniti putnika na jednoj karti i koliko to košta?

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Promena imena putnika na izdatoj aviokarti nije mogućs jer aviokompanije to ne dozvoljavaju.

Jedina mogućnost u ovom trenutku je da se karta za putnika koji neće putovati otkaže po uslovima tarife i proveri se da li postoji mogućnost refundacije (povrata) nekog dela novca, pa da na linku Beograd Berlin kupite novu avio kartu.

Ukoliko želite da otkažete avio kartu pošaljite nam upit na mail info@aerogaga.com koji će sadržati ime i prezime tog putnika, šifru rezervacije i broj karte, kao i vaš zahtev da se proveri da li je i koliko moguće novca dobiti nazad.

let-beograd-berlin

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA