Dijabetičari u avionu, avionska karta

Hvala što ste mi odgovorili na sva pitanja. Interesuje me još par stvari. Koliko vremena posle rezervacije imam da izvršim uplatu i da li dobijam broj vašeg žiro računa pošto ne plaćam karticama? Da li možete pre nego što izvrsim uplatu da mi potvrdite da će mi zahtevi biti ispunjeni (spojena sedišta i jedan obrok za dijabetičara) jer mi je to vrlo bitno? Da li putnici sa elektronskim kartama uzimaju bording pass na istom salteru gde i putnici sa obicnim kartama? Ukoliko sad kupim karte za kraj avgusta nemam vise nikakve obaveze do polaska s obzirom da cu vec sad da znam datum i vreme polaska?

ODGOVOR

Na našem sajtu nakon obavljene rezervacije idete odmah na modul za plaćanje karte. Avionsku kartu možete odmah platiti Diners, Visa ili Master karticom ili ukoliko izaberete način plaćanja uplatnicom tj. e-bankingom. U tom slučaju na mail vam stižu podaci za uplatu karte (ime firme Aerokarte, broj žiro računa i suma koju treba da uplatite). Rezervacija važi 12h i ukoliko ne uplatite u navedenom periodu biće automatski otkazana i gubite pravo na taj let. Čim evidentiramo vašu uplatu šaljemo vam elektrosnku kartu na email. Naravno da možemo da vam potvrdimo da li ćete imati spojena sedišta i obrok za dijabetičara. Vi izvršite rezervaciju na sajtu, izaberite način plaćanja uplatnica/e-banking i u delu napomena upišite vaše specijalne zahteve.

Putnici sa elektronskim kartama uzimaju bording pass na istom šalteru gde i putnici sa običnim kartama. Ukoliko sada kupite kartu nemate više obaveza do polaska.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA