Dve low cost karte za neku od evropskih gradova

Postovanje,
zanimaju me dve low cost karte za neku od evropskih gradova u februaru. Molim vas posaljite mi ponudu na mail ili me slobodno kontaktirajte telefonom.
Hvala

ODGOVOR

Cene za dve karte zavise od planiranog boravka u evropskom gradu, kao i činjenice iz kog grada želite da letite. Molim vas da nam precizirate zahtev kako bi vam poslali najbolju ponudu. Takođe, na linkovima Wizz Air i RyanAir pogledajte redove letenja i destinacije gde možete da letite ovim kompanijama. Klikom na naziv grada i unosom datuma za dane kada let postoji dobićete sve raspoložive cene. 

Kada pronađete let koji vam odgovara možete avio karte kupiti odmah online Visa ili Master karticom

Čekiranje na let za low cost avio kompanije

Molimo vas da se obavezno čekirate na sajtu avio kompanije za let koji ste kupili kako biste izbegli dodatne troškove čekiranja direktno na aerodromu. Bording kartu koju dobijete prilikom online čekiranja obavezno odštampajte i ponesite sa sobom. Na pojedinim aerodromima je potrebno da posetite RyanAir ili WizzAir visa check pult da bi vam pečatirali bording kartu. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pošaljite nam mail na info@aerogaga.com ili nas pozovite na 0800085085 ili 062280029.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA