Elektronska karta na mail

Poštovani
uplatio sam 3 karte za Sarajevo 16/01/2017, broj rezervacije Z9A7CZ i jos nisam dobio elektronke karte na mail. Uplata je izvrsena Visa karticom. Molim vas da proverite posto je putovanje u petak ove nedelje.
Pozdrav
Dragan Loncarevic

ODGOVOR

Uplata je odmah evidentirana i karte se automatski šalju iz sistema. Poslali smo vam ponovo karte, a vi u svakom trenutku možete karte preuzeti online kroz link CheckMyTrip - unesete šifru rezervacije i prezime putnika. 

Za svoje naredno putovanje avio karte po garantovano najnižoj ceni kupite na linku Jeftini letovi

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA