Heraklion Beograd težina prtljaga

Postovani,odabrao sam ovu varijantu leta,za dve osobe. Mislim da sam dobreo shvatio (prvi put ovako rezervisem aviokarte), cena je ukupna za dve osobe - znaci po nasem - povratne karte. Osim rucnog prtljaga, imacemo i jos ponesto. Do 23 kg, sam prosli put plati 37Eura, znaci da je, od prilike, to isto i za ovaj put?

Nemojte pogresno shvatiti, molim Vas, ja prosli put nisam rezervisao. To je bilo u februaru ove godine. To je uradila moja supruga. Svejedno, molim Vas samo mi potvrdite da sam to sve lepo razumeo. Nista vise. Supruga trenutno nije ko kuce, pa se nadam kada se vrati, potvrdicemo rezervaciju.

Hteli smo kolima, ali nazalost,stanje u Makedoniji je, po meni, isuvise nestabilno da bismo se odlucili da krenemo kako smo i hteli. Izvinite na, dugom tekstu, i unapred Vam od srca hvala.
Uz dužno postovanje

ODGOVOR

Visak prtljaga rešavate direktno na aerodromu sa avio kompanijom prilikom čekiranja. Oni vam izmere prekomerni prtljag i kažu koliko je potrebno da se doplati.

Što se avio karata tiče, cene su trenutne i zavise od raspolozivosti slobodnih mesta na letu. Ukoliko napravite rezervaciju mi cenu mozemo da Vam garantujemo samo za uplatu u toku istog dana. Ukoliko uplaćujete sutradan, morate proveriti rezervaciju pozivom call center-a.

Avionske karte možete rezervisati na linku Heraklion Beograd

Imajte u vidu da se cene menjaju kako se bliži datum putovanja, pa vam predlažem da uradite rezervaciju što pre ukoliko su to datumi kada želite da putujete.

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA