Kako dobiti promo kod?

Zanima me upravo sam kupio kartu preko vas Milano - Beograd, al nisam dobio nikakav kod za naredni popust pa me zanima kako ostvarujem taj popust?
Hvala

ODGOVOR

Dobijanje promo koda

Da bi ste dobili promo kod za narednu kupovinu potrebno je da kupite kartu u novembru mesecu na našem sajtu www.aerogaga.com
Mi smo na vaše ime evidentirali urađenu rezervaciju za avionsku kartu na relaciji Beograd Milano, ali ne i uplatu. Da bi smo vam poslali promo kod potrebno je da platite kartu, mi vam je pošaljemo, a nakon toga za narednu onlline kupovinu na našem sajtu ostvarujete popust.

Dobijeni promo kod unosite na strani plaćanje u polje prikazano na slici, posle toga obavezno kliknite na dugme proveri i videćete da će se ukupna suma umanjiti za vrednost promo koda.

Uputstvo za kupovinu preko interneta

Cene avio karata za željeni datum pogledajte na linku Avionske karte

Uputstvo za rezervaciju aviokarte na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina

Ukoliko vam je potreban savet prilikom izbora leta, pozovite me na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Ukoliko nas zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva broj telefona je +381-62-280029.
Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije (vikendom ili iz inostranstva) ili na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje Uniqa

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA