Kolica za bebu u avionu

Postovani,
po prvi put treba da letim avionom i to sa dvoje dece pa me zanima, da li beba od 14 meseci placa kartu i ima li svoje sedište, da li mogu da ponesem bebi kolica, šta sme od hrane i napitaka da se nosi...
Hvala pozdrav

ODGOVOR

Beba u avionu

Beba u avionu plaća određenu cenu za avionsku kartu. Cena zavisi od destinacije gde putujete i datuma. Ona nema svoje sedište i mora da sedi kod vas u krilu. Kolica možete da unesete u avion. Što se tečnosti tiče - dozvoljeno je 100ml mleka.

Avio karte za sve destinacije

Da pogledate cene avio karata kako za vas tako i za bebu, red letenja aviokompanija za željeni datum i destinaciju kliknite na link Avionske karte za sve destinacije
Na gore navedenom linku možete online rezrevisati karte za svoje putovanje

Rezervisanje avionske karte preko telefona

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potrebna naša preporuka ili asistencija, pozovite me na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje avio karte

Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije (vikendom ili iz inostranstva) ili na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA