Kolika je provizija za kupovinu karte do Moskve

Postovani, želeo bih da preko vašeg sajta kupim dve karte za Moskvu kreditnom karticom pa me zanima koliku proviziju uzima banka ili vi prilikom kupovine karte. Cena karte + provizija transakcije.

ODGOVOR

Na sajtu Aerogaga ne plaćate proviziju za izdavanje avio karata. Mi obezbeđujemo garantovano najniže cene karata u šta se možete uveriti na linku Garancija.

Primera radi u periodu od 3. do 8. novembra imate povoljne cene karata za direktne letove do Moskve. Letove organizuje Air Serbia po ceni od 52.112 dinara za dve povratne karte. Postoji polazak 3. novembra u 6:45h ili 23:45h, a povratak je 8. novembra u 13:45h. Rezervišite na linku Najpovoljniji letovi od Beograda do Moskve.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

moskva-airserbia-219e

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA