Kupovina avio karata preko maila

Poštovani,
ja sam generalni sekretar Udruženja banja Srbije i uvek u vreme organizacije Kongresa banja imam problem da pronadjem najpovoljnije avio karte za naše goste i predavače iz inostranstva, jer mi plaćamo troškove dolaska. Pitanje glasi: Da li možemo da ostvarimo saradnju tako što ćemo to završavati mailom? Mi pošaljemo termine, vi nam predložite bukirate, a mi platimo po predračunu vrimanski. Karte pošaljemo gostima i svi smo zadovoljni.
Unapred zahvalan,
Vladan Vešković

ODGOVOR

Svakako da je moguć tip saradnje sa nama i preko maila info@aerogaga.com
Potrebno je da nam na gore navedeni mail pošaljete: imena i prezimena putnika, datume rođenja, brojeve pasoša, datume putovanja i destinaciju.
Mi ćemo za vas pronaći najbolju ponudu, rezervisati avio karte i poslati vam predračun na mail adresu na osnovu koga je potrebno da izvršite uplatu.
Nakon evidentirane uplate na mail ćemo vam poslati karte koje vi dalje prosleđujete svojim gostima.

Online rezervacija avio karata

Na linku Jeftine aviokarte uvek možete da proverite ponudu letova i cene za bilo koji datum.

Avionsku kartu možete rezervisati i preko telefona, pozivom brojeva 0800-085-085 ili 062-280029, svakog radnog dana od 9h do 20h.

Plaćanje avio karata

Uplatu na 160-330016-10 možete obaviti na neki od sledećih načina:

Rezervacija traje jedan dan, pa je uplatu potrebno da obavite do kraja dana. Ako uplatu izvršite u pošti ili posle 16h u bilo kojoj banci, neophodno je da nam dostavite skeniranu uplatnicu na mail info@aerogaga.com, kako bismo vam izdali avio kartu do kraja dana.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA